Estate Concept sikrer succesfuldt salg af bevaringsværdig ejendom på Mikkel Bryggers Gade 7

Tilbage til nyheder

30. august 2024

Indre By Investeringsejendom

Det er med stor tilfredshed, at Estate Concept (EC) kan annoncere salget af den bevaringsværdige ejendom på Mikkel Bryggers Gade 7 til en glad og tilfreds køber. Dette salg er endnu et eksempel på, hvordan EC’s dedikation til kvalitet, professionalisme og effektiv markedsføring giver håndgribelige resultater på klientens bundlinje.

Effektiv markedsføring, der gør en forskel

Hos EC forstår vi, at succes i ejendomssalg handler om meget mere end blot at finde en køber. Det handler om at maksimere værdien af ejendommen og sikre, at alle aspekter af salgsprocessen er gennemført med præcision.

I dette tilfælde var klienten et dødsbo, hvilket stillede særlige krav til håndteringen af salget. Der blev lagt stor vægt på at sikre, at salgsprocessen blev håndteret med både respekt og effektivitet, da det også her er essentielt at skabe en hurtig og problemfri løsning for alle involverede parter.

En af de vigtigste faktorer, der bidrog til salget af Mikkel Bryggers Gade 7, var den grundige og professionelle markedsføring, som EC er kendt for. Vi ved, at den rette præsentation af en ejendom kan skabe et stærkt førstehåndsindtryk, der kan være afgørende for beslutningsprocessen hos potentielle købere.

Vores erfarne in-house markedsføringsteam arbejder målrettet på at producere knivskarpt og effektfuldt markedsføringsmateriale. For Mikkel Bryggers Gade 7 bestod dette blandt andet af en professionel videopræsentation, der blev skræddersyet til ejendommens særlige kvaliteter.

Erhvervsmægler og indehaver Jacob Lefèvre præsenterede personligt casen, og det gjorde en mærkbar forskel. Med over 15 års erfaring som erhvervsmægler har Jacob en unik evne til at formidle ejendommes potentiale og værdiskabelse, hvilket giver en stor troværdighed hos køberne.

Maksimal eksponering via de rigtige kanaler

Vi ved, at markedsføring af erhvervsejendomme skal kunne betale sig for kunden. Derfor benytter vi os primært af online kanaler, der giver maksimal eksponering til den rette målgruppe.

For Mikkel Bryggers Gade 7 betød det, at ejendommen blev eksponeret på de førende erhvervsejendomsportaler i Danmark samt på sociale medier som LinkedIn, Facebook og Instagram.

Denne strategi sikrede, at ejendommen blev præsenteret for en bred vifte af potentielle købere med det rette købsgrundlag.

Det er blandt andet denne form for målrettet markedsføring, der adskiller EC fra andre i branchen. Vi ved, at hvert ejendomssalg er unikt, og vi vurderer nøje, hvilke faktorer der gør den enkelte ejendom speciel, og hvordan vi bedst muligt kan fremhæve disse.

Det kan være alt fra at optimere den visuelle fremstilling af ejendommen til at foreslå udviklingsmuligheder, der kan gøre ejendommen mere profitabel for en kommende køber.

Salget af Mikkel Bryggers Gade 7 er et bevis på, hvordan vi formår at skabe værdi i alle led af salgsprocessen, fra første vurdering til afsluttet transaktion.

Omfattende rådgivning og specialiseret ekspertise

Salget af Mikkel Bryggers Gade 7 er også et resultat af den omfattende rådgivning og ekspertise, som EC tilbyder i forbindelse med formidling og salg af erhvervs- og investeringsejendom.

Vores vurderingsspecialist, Jacob Lefèvre, sikrede, at ejendommens værdi blev fastsat realistisk og attraktivt for markedet. Dette er en balancegang, der kræver dybdegående kendskab til markedets dynamikker og en evne til at forstå de tekniske aspekter af ejendommen.

Desuden har vi på holdet en dygtig projektudvikler og arkitekt, Emil Dupuis Bernild, der er en stor fordel, når det handler om at gennemgå ejendommens potentiale. Emils faglige baggrund som Arkitekt MAA, MDE sikrer, at vi kan tilbyde vores kunder en ekstra dimension i vurderingen og præsentationen af deres ejendom. Hans evne til at identificere udviklingsmuligheder og hans sans for æstetik og funktionalitet tilføjer en unik værdi til vores service.

En tilfredsstillende oplevelse for kunden

Det er ikke kun salget, men hele kundeoplevelsen, der tæller. Hos EC lægger vi vægt på at skabe win-win-situationer, hvor både sælger og køber er tilfredse med resultatet. Salget af Mikkel Bryggers Gade 7 er et bevis på, hvordan vi formår at skabe værdi i alle led af salgsprocessen, fra første vurdering til afsluttet transaktion. Med vores dedikation til kvalitet og vores specialiserede tilgang er det ingen overraskelse, at kunden oplevede en yderst tilfredsstillende salgsproces.

Estate Concept står klar til at hjælpe dig med dit næste ejendomssalg. Uanset om du har en mindre erhvervsejendom eller en større portefølje, er du garanteret en professionel håndtering og et resultat, der kan mærkes på bundlinjen. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at maksimere værdien af din ejendom.


Udlejning Salg Erhvervsmægler Rådgivning Ejendomsudvikling Markedslejevurdering