EC ON THE ROAD NO. 21: Der skal malt til! - i Brygmesterens fodspor

Tilbage til nyheder

8. juli 2022

I dette afsnit besøger vi den passionerede brygmester Claus Hastrup, som brænder for at producere håndlavet øl.

Vidste du, at Frederiksberg har sit eget bryghus? Vidste du også, at det ligger i rådhuskælderen på Frederiksberg Rådhus?

I afsnittet møder Jacob brygmester Claus, mens han nyder nybrygget humle fra sit ølhorn, hensat i overvejelser over det næste bryg. Claus tager Jacob i mesterlære i det lokale bryghus og introducerer ham for det helt elementære inden for bryggerkunsten.

Der bliver både slæbt malt og lært at lave en velskænket fra fad. Selvfølgelig er Claus brygmester-censor ved eksamen, som foregår i Frederiksberg Rådhuskælder.

Der bliver både slæbt malt og lært at lave en velskænket fra fad. Selvfølgelig er Claus brygmester-censor ved eksamen, som foregår i Frederiksberg Rådhuskælder.

Er du nysgerrig efter at smage øllet fra Frederiksberg Bryghus? Vi kan oplyse, at det kan smages i Frederiksberg Rådhuskælder, som ligger nede under Frederiksberg Rådhus.

Frederiksberg Bryghus forsyner lokale restaurationer mv., såsom Fasangården, VBar og 1971.

Derudover sælges øllet i lokale butikker, hos Rombo og i Spar ved Sylows Plads.

EC ON THE ROAD sætter levende billeder på hverdagen som mægler, der også indeholder kontakt med lokale erhvervsdrivende. Vi giver et indblik i nogle af de lokale erhvervsdrivendes virksomheder, som er med til at skabe byen og gøre den helt unik.


Udlejning Salg Erhvervsmægler Rådgivning Ejendomsudvikling Markedslejevurdering