Om Estate Concept

Ejendomshandel er en tillidssag! Estate Concept er en uafhængig erhvervsmægler med fokus på Frederiksberg og Indre By i København samt de nærliggende kommuner. Vi sætter en ære i at holde en tæt dialog med vores kunder med præcis og affirmativ kommunikation.

Drevet af personligt engagement

EC er uafhængig og er siden 2009 drevet af grundlægger og indehaver Jacob Lefèvre siden 2009. I dag drives firmaet af 2 personer, som koordinerer et fast team af dygtige og håndplukkede samarbejdspartnere, der har bevist deres stabilitet og kompetence gennem succesfuldt track record i færdigeksekverede projekter.

Med kontor ved Frederiksberg Centret midt i byens puls er vi i tæt aktionsradius til vores sager. ECs kerneværdier i relation til kunder er personligt engagement i hver enkelt sag, drevet af en solid arbejdsindsats funderet i entreprenør-mindset. Mange af vores kunder har vi haft den fornøjelse at servicere igennem en længere årrække.

Resultatorienteret

For kunden er det det gode resultat der tæller og det er vi bevidste om hos EC.  Vi er også klar over at vejen til det gode resultat er brolagt med en fokuseret og ihærdig indsats, som du kun finder, når det er indehaveren selv du kontraherer med. Vi har et grundsætning der siger: Kundens tilfreds er vores succes.

EC ser muligheder

EC er mere end en mægler. Et af vores kendetegn er, at vi ser muligheder, tænker kreativt og konstant arbejder på at finde den bedste løsning for alle parter i vores sager. Derfor tilbyder vi også forskellige rådgivningsydelser, der kan bidrage til at opnå de ønskede resultater. Indehaver Jacob Lefévre byder med sin for ejendomsverdenen utraditionelle baggrund ind med et mindset, som ofte skaber nye og kreative løsninger i et marked med plads til et frisk pust.

Vi har naturligvis fagligheden i orden og holder os løbende orienteret om ændringer i markedet og lovgivningen gennem vores tilknyttede jurister og medlemskab af Ejendom Danmark.

 

EjendomDanmark logo

 

 

 

 

 

 

 

Jeg vil gerne kontaktes